Καλώς Ήρθατε !


Τσιχλάκη Καφές.... ξαναγεγεννιέται στο Ηράκλειο της Κρήτης και κατοικεί σε όλους τους νομούς του νησιού αρμενίζοντας πότε το Κρητικό και πότε το Λυβικό πέλαγος. Αγαπά κυριώς τα πρωινά, τις νόστιμες γεύσεις μα κυρίως την καλή παρέα σε ένα σπίτι ή σε ενα καφενέ.. Εμπνέεται από τα έργα των ανθρώπων, τους καρπούς της γης, το φως, το κύμα, το μελτέμι, τις αλκυονίδες μέρες, τη μυροβόλο άνοιξη, τα ζεστά καλοκαίρια....

Είμαστε άνθρωποι νέοι με κέφι και μεράκι για το προιον μας και πιστεύουμε ότι μόνο η παραγωγή μπορεί να συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της χώρας και του τόπου μας. Έτσι, συγκεντρώσαμε τις δυνάμεις μας σ’ένα προϊόν που μας εμπνέει! Με κριτήριο την ποιότητα, την παράδοση, τη ζεστασιά και την επιμονή προσδοκούμε να μπουμε στο σπίτι καθε κρητικής οικογένειας και να προσφερουμε γευση, άρωμα και αγάπη!


Είμαστε μια εταιρεία δυναμική και αναπτυσσόμενη στο χώρο του καφέ και των συναφών ροφημάτων απευθυνόμενη στην καφετέρια, το καφενείο, τον ιδιώτη, το ξενοδοχείο αλλά και τις επιχειρήσεις που θέλουν να παρέχουν καφέ ή άλλα ροφήματα στους συνεργάτες και επισκέπτες τους. Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά του καφέ με εφαλτήριο μας, τη Coffee Republic, τη Mokasirs και τη Miko, εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε στο νησί μας με υπερηφάνεια. 'Ολα τα προϊόντα μας (παραγωγικά και μη) είναι υψηλής ποιότητας που απευθύνονται στους τομείς HORECA & RETAIL.


Αποκλειστικότητα για την Ανατολική Κρήτη
Mokasirs
Mokasirs
Μια κλασσικη Ιταλική φίρμα στους καφέδες, μας εμπιστεύθηκε τα προϊόντα της.
Η ιστορία της Mokasirs
Το 1954, ο Giovanni Migliorini ξεκίνησε μια μικρή επιχείρηση στην Pavia, όπου έψηνε καφέ και πωλούσε όλα τα είδη των αποικιακών αγαθών. Κύριος στόχος του ήταν να δώσει στους πελάτες τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα εξαιρετικό φλιτζάνι espresso στο σπίτι τους, όπως ακριβώς αυτόν που απολαμβάνουν στο μπάρ.

50 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας, η Moka Sir's S.p.A, διατηρεί σταθερή την ποιότητά της και συνεχώς αυξάνει την πελατεία της, που είναι καφετέριες, εστιατόρια και γενικώς επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που ο Giovanni Migliorini ξεκίνησε την επιχείρησή του, η Moka Sir's έγινε Βιομηχανία αλλά η αγάπη και η πίστη για την ποιότητα, έμειναν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.


Mokasirs.com